(00 34 ) 661 673 057 info@campingmontagut.com
Dilluns 24°20°C

Condicions de Reserva

CABANES DE FUSTA: CONDICIONS DE RESERVA

 1. Un cop sol·licitada la reserva, la Recepció del Càmping Montagut respondrà per mail en el termini de temps més curt possible.

 1. A partir de la resposta, si és afirmativa, disposarà de 7 dies per fer efectiu el pagament del 30% del preu de l’ estada, que restarà a compte de la factura final de l’ estada. La reserva es formalitza amb la confirmació que envia Recepció després de rebre el pagament.

 1. Dades bancàries per efectuar el pagament de la reserva:

 Beneficiari: El Pont del Llierca, S. L. (Càmping Montagut)

 Banc: “la Caixa”

 Agència: Castellfollit de la Roca E-17856

 IBAN: ES20 2100 8128 5222 0003 7142

 BIC (SWIFT): CAIXESBBXXX

Important: en el concepte o referència posi el mateix nom amb què s’ ha enviat la sol·licitud de reserva

 1. La resta de l’ import de l’ estada (70%) s’ abonarà

 1. 14 dies abans del dia d’ arribada per les estades de T. Alta, T. A+ o T. MitjaA

 2. 4 dies abans del dia d’ arribada per les estades de Temporada Baixa o Mitja

Aquest pagament es pot efectuar per transferència bancària o TPV Virtual a la web del Càmping Montagut.

 1. Considerem anul·lada la reserva si el titular d’ aquesta no es presenta en el termini de les 24h següents a la data de contractació i no comunica la raó del retard. Aquest fet dóna lloc a la pèrdua de l’ import pagat.

 1. Les anul·lacions de reserva per part dels clients es resolen amb

 • la devolució del 75% del pagament efectuat al reservar quan es fa amb una antel·lació de 6 setmanes o més, abans de la data d’ arribada contractada.

 • la devolució del 50% del pagament efectuat al reservar quan es fa amb una antel·lació d’ entre 5 i 3 setmanes, abans de la data d’ arribada contractada.

 • no hi ha devolució del pagament efectuat quan es fa amb una antel·lació menor a les 3 setmanes, respecte la data d’ arribada.

 1. No es fan reserves de les cabanes per grups ni per celebracions, actes o reunions. En el cas que aquest fet no s’ hagués comunicat en el moment de fer la reserva, el Càmping Montagut es reserva el dret d’ invalidar la reserva i denegar l’ admissió o bé, avançar la data de sortida de l’ allotjament.

 

CABANES DE FUSTA: INFORMACIÓ D’ HORARIS, OCUPACIÓ I DIPÒSIT

 1. La cabana estarà a disposició del client a partir de les 16h i fins les 21h del dia d’ entrada contractat, en cas d’ arribar més tard s’ haurà de notificar a Recepció. No es fan entrades després de les 22:00h

Les sortides s’ han de fer abans de les 11h. del dia de sortida contractat.

S’ entén que la sortida ho és de la cabana i de les instal·lacions del càmping.

En les estades de cap de setmana o ponts en TB, TM i TMA es pot allargar la sortida fins les 18h sempre i quan la cabana estigui disponible. Per tant, es confirmarà aquest fet en el moment de l’ entrada.

 1. En el moment de l’ arribada s’ abonarà la taxa turística: 0,50 € per persona major de 16 anys i per un màxim de 7 nits.

 1. L’ ocupació no pot excedir en cap cas de les 5 places admeses en cada cabana. No s’ admeten tendes complementàries al jardí de la cabana ni en les parcel·les del càmping.

 

Cada cabana té el seu propi aparcament i és per un vehicle. En cas que hi hagi un vehicle extra es facturarà addicionalment, durant la T Alta i Alta +, segons el preu de tarifa del Càmping Montagut i haurà d’ aparcar en el lloc assignat per Recepció.

 1. No s’ admeten animals domèstics.

 1. Dipòsit de garantia.

En el moment de l’ arribada es retindran 150 € de la seva targeta de crèdit (dèbit no) com a fiança. En cas de desperfectes, pèrdues o manca de neteja es facturarà el que correspongui.

Si hi ha sortides abans de les 9h. la devolució del dipòsit de garantia es farà a posteriori.

ACCEPTACIÓ DE LES NORMES PER LES CABANES DE FUSTA I EL CÀMPING MONTAGUT

El Càmping Montagut li dóna la benvinguda a les seves instal·lacions i li desitja una bona estada. Demanem respectar les següents normes:

 1. No es pot fumar dins les cabanes. Es pot fumar al porxo o a l’ exterior de la cabana. No es poden tirar les burilles al jardí o als terrenys propers.

 1. Visita és qualsevol persona aliena a la reserva que vol entrar a les instal·lacions del Càmping Montagut. No s’ admeten visites a les cabanes.

 1. La velocitat màxima de circulació dels vehicles dins el càmping és de 10 km/h

 1. Es important respectar l’ ambient tranquil del càmping. Per tant, cal mantenir el volum de les veus d’ adults i nens a un nivell moderat durant tot el dia. Això també val per el soroll d’ aparells electrònics com TV, tablets, etc. Es prega els clients de les cabanes que respectin el dret al descans i relax dels altres clients.

 

L’ horari de silenci nocturn és de les 24 h. a les 7 h.

Davant de conflictes o malentesos derivats de la infracció d’ aquestes normes, la Direcció optarà sempre per preservar la calma acústica que caracteritza el càmping i el seu entorn.

 

 1. Respecteu les instal·lacions, arbres i plantes del càmping. Ajudeu-nos en la seva conservació i netedat.